Curtea de Apel Bucureşti a respins solicitarea de înregistrare a organelor de conducere ale Ligii Profesioniste de Fotbal în registrul federaţiilor ca urmare a unei cereri de intervenţie făcută de FC Universitatea Craiova.

„Admite apelul. Anulează sentinţa civilă apelată şi judecând: Admite cererea de intervenţie. Respinge cererea petentei de înscriere a modificărilor potrivit Hotărârii Adnunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal din 14 noiembrie 2013, autentificată sub nr.2025 din 16.12.2013. Definitivă – MH – SR”, se arată în soluţia pe scurt a Curţii de Apel Bucureşti.

Surse din cadrul LPF, citate de Mediafax, au declarat, joi, că instanţa nu s-a pronunţat asupra valabilităţii hotărârii Adunării Generale din 14 noiembrie 2013 prin care Gino Iorgulescu a fost ales în funcţia de preşedinte al LPF.

„CAB a respins doar cererea de înregistrare a organelor de conducere în registrul federaţiilor. Instanţa nu s-a pronunţat cu privire la valabilitatea hotărârii Adunării Generale din 14 noiembrie prin care a fost ales Gino Iorgulescu”, menţiontează sursa citată.