Actrița Angelina Jolie a transmis o scrisoare către toți părinții ce încearcă să gestioneze în familiile lor situația provocată de coronavirus. Jolie s-a adresat acestora prin intermediul revistei Time, acolo unde este editor contributor, informează CNN.

Frumoasa actriță, mamă a șase copii, a ținut să se adreseze în mod public, printr-o scrisoare, tuturor mamelor și taților care încearcă să nu își lase copiii afectați de schimbările produse de pandemie. „Dragi părinți, mă gândesc la voi. Îmi imaginez cât de greu vă este fiecăruia dintre voi să treceți prin zilele astea. Cât de mult vreți să-i conduceți pe cei dragi prin asta. Cum vă faceți griji. Cum planificați. Cum zâmbiți pentru ei, când, pe interior, simțiți că uneori te sfărâmi”.

Jolie, prin articolul său, a făcut și mici confesiuni legate de statutul de mamă: „Nu am fost o tânără foarte stabilă. De fapt, nu am crezut niciodată că voi putea fi mamă. Îmi amintesc decizia de a deveni părinte. Nu a fost greu să iubesc. Nu a fost greu să mă dedic cuiva și către ceva ce etse mai grozav viața mea. Ceea ce era greu era să conștientizez că, de acum încolo, eu sunt cea care trebuie să se asigure că totul este în regulă”.

Angelina a scris și despre această perioadă dificilă pentru noi toți, dar care poate fi de neînțeles pentru cei mici: „Acum, în mijlocul pandemiei, mă gândesc la toate mamele și la toți tați cu copii acasă. Toți sperând că pot face totul bine, răspunzând tuturor nevoilor și rămânând calmi și pozitivi. Un lucru care m-a ajutat este să știu că este imposibil. Este un lucru minunat să descoperiți că copiii voștri nu vă vor perfecți. Vă vor doar onești. Și știu că faceți tot posibilul. De fapt, cu cât trebuie să fie mai mult spațiu acolo unde sunteți slabi, cu atât puteți deveni mai puternici. Ei vă iubesc. Vor să vă ajute. Deci, până la urmă, este echipa pe care vi-o construiți. Și, într-un fel, vă ridică și pe voi. Crești împreună.”

Angelina Jolie este, de anul trecut, editor contributor la revista Time, unde scrie regulat articole despre despre deplasările sale în zonele de refugiați sau despre drepturile omului.

Angelina Jolie are 6 copiii: 3 biologici, alături de actorul Brad Pitt, și 3 adoptați.