Dupa crima teribila petrecuta pe Jepii Mici, in care un urs a ucis o tanara de 19 ani, politia din Prahova se face din nou de ras, emitand cel mai idiot comunicat posibil. Ei ancheteaza daca nu cumva a fost braconaj impuscarea ursului criminal!

Desi asbolventii Academiei de Politie ar fi trebuit sa stie ca scopul intregului sistem juridic este protejarea omului si a valorilor umane, politia din Prahova plange de mila ursului criminal. Aceasta in conditiile in cate angajatii MAI alearga non stop sa goneasca ursii din localitatile de pe Valea Prahovei.

Mai jos redam textul comunicatului idiot al IPJ Prahova:

“Referitor la evenimentul produs la data de 9 iulie a.c., în urma căruia o tânără, de 19 ani, și-a pierdut viața în urma unui atac al unui animal, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Menționăm faptul că cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și braconaj cinegetic.

Unitatea de parchet urmează să se pronunțe și sub aspectul legalității împușcării exemplarului de urs.

Din verificările efectuate până la acest moment, s-a conturat o stare de necesitate ce a impus extragerea exemplarului de urs prin împușcare, pentru prevenirea unor alte evenimente negative.”