Cântăreaţa Shakira şi iubitul ei, fotbalistul spaniol al echipei FC Barcelona, Gerard Pique, au confirmat miercuri, pe paginile lor de Twitter şi Facebook, că vor avea un copil.

„După cum unii dintre voi ştiţi, eu şi Gerard suntem foarte fericiţi pentru că aşteptăm primul nostru copil!”, a notat Shakira într-un comunicat în limba engleză, mesaj redat de Pique pe paginile oficiale de pe reţelele de socializare.

Artista columbiană cu origini libaneze s-a despărţit în ianuarie 2011 de Antonio de la Rua, fiul fostului preşedinte argentinian Fernando de la Rua, după o relaţie care a durat 11 ani, şi în martie 2011 a confirmat că are o relaţie cu Gerard Pique.

Sarcina Shakirei este de mai multe luni un subiect abordat de revistele din America Latină. Unele reviste susţin chiar că Shakira ar suferi de o infecţie parazitară care i-ar complica sarcina, informaţie ce nu a fost confirmată.

În iunie, tatăl cântăreţei a declarat că Shakira nu este însărcinată. „Am auzit că unele ziare anunţă că fiica mea este însărcinată. Este total fals. Sper că o astfel de veste bună va veni în curând, deoarece cred că ne-ar bucura pe toţi”, spunea atunci William Mebarak.