Între 29 și 30 septembrie 2012 sunteți așteptați din nou să vă faceți proviziile de mâncare sănătoasă, la târgul din Piața Sfatului.

La eveniment participă cu produse alimentare 40 de mici producători locali sau veniți din alte regiuni ale țării, un număr dublu față de ediția de debut, din aprilie 2009.

Cum suntem în perioada proviziilor de toamnă, la această ediție veți descoperi produse specifice anotimpului: zacuscă cu ghebe, gemul de merișoare cu ardei iute (Suceava), sucul de roșii bio cu busuioc, pastă de gogoșari cu ghimbir și ienibahar (Tecuci) sau salată de gogoșari în sos de muștar (Vrancea).

Producătorii participanți vă așteaptă cu specialități din carne, brânzeturi din lapte de vacă, oaie sau de capră, mezeluri tradiționale din Țara Bârsei și Harghita, pâine pe vatră cu secară sau cartofi, turtă dulce, produse apicole, păstrăv afumat, legume și fructe, vin, palincă, prăjituri de casă săsești ori maramureșene și multe altele. Vă puteți face cumpărăturile atât sâmbătă, cât și duminică în intervalul orar 10.00-16.00