Steaua nu a reuşit decât un egal cu Legia Varșovia, 1-1 pe Arena Naţională, în prima manşă din play-off-ul Champions League. Returul este programat marţi, 27 august, de la ora 21:45. la Varşovia.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri seară, după remiza din meciul cu Legia Varşovia, scor 1-1, că la formaţia sa s-a rupt ceva când a fost nevoit să-l înlocuiască, la pauză, pe mijlocaşul Mihai Pintilii cu Andrei Prepeliţă. „Rezultatul nu ne mulţumeşte. Faptul că am reuşit să ne creăm ocazii dar nu am reuşit să marcăm mă nemulţumeşte. În acelaşi timp îmi dă speranţe pentru meciul de la Varşovia. Consider că am întâlnit un adversar foarte bun, care ne-a pus probleme în special în repriza a doua şi m-aş fi bucurat să nu am dreptate atunci când am spus că şansele sunt 50-50. Urmează un meci foarte dificil, dar pe care avem puterea să-l câştigăm. Sunt bucuros că vom întâlni o echipă susţinută de mulţi fani. Sper ca jucătorii să aibă o altă atitudine decât în această seară. După 1-0 ne-am creat foarte multe şanse, dar cred că s-a rupt ceva când am fost nevoit să-l înlocuiesc pe Pintilii cu Prepeliţă. Nu au scăzut şansele, e acelaşi lucru ca înaintea acestui meci”, a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf consideră că Legia este cel mai puternic adversar întâlnit de Steaua în acest sezon: „Au fost momente când nu ne-am descurcat foarte bine, atunci când polonezii au făcut presing. Până acum nu am întâlnit un adversar atât de puternic ca Legia. Am pierdut de foarte multe ori mijlocul terenului, dar e normal să întâmple asta. Jucătorii nu sunt roboţi să-i întorci cu cheia. Vom încerca însă să-i avem cât mai proaspeţi la meciul retur. La nivelul la care ne dorim să ajungem, toate echipele sunt foate bine pregătite”.