Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare pe oamenii de fotbal implicaţi în dosarul transferurilor de fotbalişti, deciziile putând fi atacate cu recurs. Mihai Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare, Jean Pădureanu la 3 ani de închisoare, Cristi Borcea la 7 ani de închisoare, George Copos la 5 ani de închisoare, Victor Becali la 7 ani de închisoare, Gică Popescu la 3 ani de închisoare, Gigi Neţoiu la 3 ani de închisoare.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la patru ani de închisoare şi trei ani interzicere a unor drepturi, pentru înşelăcuine cu consecinţe deosebit de grave în dosarul transferurilor din fotbal.

Preşedintele clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi trei ani interzicere a unor drepturi, decizie cu suspendare timp de cinci ani.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare şi şase ani interzicere a unor drepturi.

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Impresarul Victor Becali a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi pentru şapte ani, pentru înşelăciune.

Fostul component al echipei naţionale de fotbal a României, Gheorghe Popescu, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi timp de doi ani, pentru înşelăciune, decizie cu suspendare.

Fostul acţionar al cluburilor Dinamo şi Universitatea Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat la trei ani de închisoare şi doi ani de interzicere a unor drepturi, în Dosarul Transferurilor, decizie cu suspendare pentru o perioadă probatorie de cinci ani.