Ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin, a declarat luni, la Galați, că România se află între primele cinci state care au transmis deja, informal, forurilor europene, Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014-2020.

PNDR 2014-2020 se află într-o fază avansată, dacă mă raportez și la celelalte state europene, dar și la celelalte programe pe care le avem la nivel național și trebuie să vă spun că România, Ministerul Agriculturii, deja a transmis, informal, acest program către forurile europene. Suntem între primele cinci state care au făcut acest lucru și este un lucru care arată că instituțiile țării, care lucrează cu fonduri europene, din Ministerul Agriculturii, și-au făcut treaba”, a spus Constantin, conform Agerpres.

Ministrul Agriculturii a precizat că PNDR 2014-2020 este un program simplificat față de cele care au existat până acum, cu fonduri importante.

Constantin se află luni, la Galați, pentru prezentarea PNDR 2014-2020 în a șaptea conferință regională,”Satul românesc are viitor”.