Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni marţi în şedinţă, urmând să discute propunerea liderului deputaţilor liberali, George Scutaru, de sancţionare a vicepreşedintelui Radu Stroe fie cu excluderea din partid, fie cu suspendarea pe o perioadă de şase luni, relatează Agerpres.

Deputaţii PNL au decis luni să-l mandateze pe George Scutaru să propună în BPN sancţionarea lui Radu Stroe ca urmare a ultimelor declaraţii ale acestuia.

În timp ce tot partidul este angrenat, de la ultimul membru până la preşedintele partidului, până la utimul parlamentar, într-o bătălie pe viaţă şi pe moarte, cea mai importantă bătălie a partidului, un vicepreşedinte al partidului, un fost demnitar şi nu orice demnitar, Radu Stroe, a primit ultima demnitate, cea de ministru de Interne, practic, prin atitudinea sa aruncă în aer şi îşi bate joc de munca tuturor acestor oameni. Oamenii au fost foarte revoltaţi”, a explicat Scutaru.

După acest anunţ, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că Radu Stroe este un trădător şi le-a mulţumit colegilor că au ales să rezolve “în mod civilizat, decent şi hotărât ceea ce orice partid are de rezolvat în asemenea situaţie”.