Vasul The World, considerat cea mai bogată ţară din lume, a ancorat luni în Portul Constanţa.

Cu toate mijloacele de comunicaţie la bord (telefon, internet), cetăţenii acestei unice rezidente marine conduc afaceri de zeci de miliarde de euro în timp ce călătoresc din emisfera nordică în cea sudică, într-o primavară perpetuă. Super Pachebotul are la bord 200 de personalităţi din toată lumea printre care şi creatorii Corporate Games, dr. Ken O’Bryan şi dr. Maureen Johnston, care au adresă permanentă pe acest vas, călătorind tot anul pe marile şi oceanele lumii, scrie replicaonline.ro.

Vasul a ancorat în peste 800 de porturi din aproximativ 140 de ţări începând cu 2002, ajungând în această zonă a Europei odată la 5 ani. Marţi, 17 septembrie a.c., va avea loc întâlnirea dintre inventatorii Corporate Games şi organizatorii Corporate Games România, chiar la reşedinţa acestora de pe vas, ca mai apoi cina să aibă loc împreună cu personalităţi locale. Istoria Corporate Games a început în California, USA, în 1986. Primul oraş gazdă a fost San Francisco, al cărui primar, Diane Feinstein, acum senator USA, a susţinut acest concept de la început.

Au urmat Concord California, Honolulu Hawai si Franta, unde chiar preşedintele Francois Miterrand a onorat festivitatea de deschidere pe Stadium Nord din Lille. Unul după celălalt, marile oraşe ale lumii s-au întrecut în a oferi un spectacol din ce în ce mai grandios. Cape Town, Istanbul, Geneva, Delphi, Zagreb şi Londra, sunt doar câteva.