Preşedintele PDL, Vasile Blaga, îi dă replica preşedintelui Traian Băsescu, care a criticat dur, joi seara, actuala conducere a partidului. Blaga îl acuză pe Băsescu că intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a PDL şi că 22 de milioane de români ştiu că şeful statului o susţine pe Elena Udrea. Mai mult, Blaga îi atrage atenţia lui Băsescu că PDL, cu „conducerea asta”, este cel care care „l-a salvat în vară”.

„Partidul ăsta cu conducerea asta este cel care a salvat democraţia în România în vară şi inclusiv pe domnia sa, pentru că domnia sa (…) a fost de partea dreaptă şi noi de partea sa”, a contracarat Vasile Blaga.

El a amintit că la mitingurile pentru referendumul din 29 iulie 2012 pe scenă nu urca niciodată Elena Udrea, care probabil nici nu se afla în oraşele respective la acel moment.  Blaga a amintit că el urca primul pe scenă.

Blaga l-a acuzat că preşedinte că intervine pentru a doua oară într-o competiţie internă a partidului.

„Iată ca domnul preşedinte Traian Băsescu pentru a doua oară intervine într-o competiţie internă în partid, care nici măcar nu e declanşată”, a spus Blaga.