Săptămâna începe cu vreme mohorâtă, în regiunile extracarpatice, cu ceaţă în zori, pe alocuri persistentă, dar şi cu burniţă sau ploi slabe, în special în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei. În restul ţării, soarele este mai darnic, iar ceaţa se risipeste mai repede. În următoarele două săptămâni vremea se răceşte în toată ţara, iar la sfârşitul lunii noiembrie îşi fac apariţia ploile şi ninsorile.

BANAT
Vremea se va răci uşor în primele trei zile, apoi variaţiile termice de la o zi la alta vor fi minore până pe 27 noiembrie, astfel încât valorile termice maxime se vor situa, în medie, în jurul a 12 grade. În intervalul 28 noiembrie – 2 decembrie, acestea vor scădea de la 10 spre 6 grade. Temperaturile minime se vor menţine uşor pozitive pe parcursul următoarelor două săptămâni, cu o medie de 2-3 grade, însă vor scădea de la 2 grade până spre 0 grade între 29 noiembrie şi 2 decembrie.
Probabilitatea de ploaie va fi redusă în prima săptămână, dar cu începere din 24 noiembrie crește probabilitatea de ploaie. Doar în noaptea de 1 / 2 decembrie vor fi posibile şi lapoviţe.
CRIŞANA
Se vor consemna două procese de răcire, primul între 19 şi 22 noiembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 10-12 grade, iar al doilea între 28 noiembrie şi 2 decembrie, când media temperaturilor maxime va fi de 6-8 grade. În perioada 23-27 noiembrie valorile termice maxime vor oscila în jurul valorii de 9 grade. Minimele termice nocturne se vor apropia de limita înghețului în primele două zile, pe 23 noiembrie şi din nou între 29 noiembrie şi 2 decembrie, iar în celelalte nopţi nu vor coborî sub 2 grade.
Până pe 25 noiembrie probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor este foarte redusă. Apoi, vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, dar care, mai ales în cursul nopților și spre sfârșitul intervalului celor două săptămâni, ar putea să fie mixte.
Pentru mai multe detalii click aici.