Un incident șocant în care a fost implicat Lucian Rădulescu, consilier al deputatei PSD de Prahova Laura Fulgeanu-Moagher, face înconjurul României.

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului PSD Laura Moagher, apare într-o filmare făcută publică de Marian Godină în timp ce-i înjură pe polițiștii care l-au legitimat pentru că încălcase regulile de circulație. Mai mult, imaginile filmate de camera poliției arată cum consilierul deputatei PSD încearcă să-i intimideze pe polițiști, arătându-le legitimația de la Camera Deputaților, scrie G4media.ro.

Scena s-a întâmplat în comuna prahoveană Păulești, iar polițiștii au considerat că Rădulescu a staționat într-o zonă unde era interzis.

Rădulescu a declarat pentru publicația ObservatorulPh.ro că ”a fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Însă trebuie să știți că acel domn polițist demult mă vâna. Am fost amendat pentru staționare interzisă. Poate am fost puțin recalcitrant, îmi asum ce am făcut”. Rădulescu are trecut la descrierea de pe Facebook textul ”Consilier Camera Deputaților”.

Poliția română arată într-un comunicat că bărbatul a continuat să-i înjure pe polițiști și la secția de poliție, unde a fost testat și a reieșit că era băut. ”În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, arată comunciatul citat.

”România trebuie să se schimbe, iar astfel de cazuri să nu mai existe! Când ai legitimație de consilier la Camera Deputaților, ai impresia că legea nu e și pentru tine. Începi să arunci legitimația și să încerci să intimidezi. Doar că asta nu prea mai merge, sunt și polițiști care nu se tem”, a scris Marian Godină pe Facebook.