Fostul antrenor al lotului naţional de box Titi Tudor s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat în dosarul lui Rudel Obreja care a organizat gala ”Campion pentru România”.

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Fănel Trandafir, a venit la DNA, el declarând că Biroul Federal al FRB nu şi-a dat niciodată acordul pentru acordarea dreptului de exclusivitate în organizarea galei ”Campion pentru România” unei firme a lui Rudel Obreja.

La DNA a venit şi Adrian Lăcătuş, membru în Biroul Federal al FRB din partea boxului amator, fiind citat pentru a fi audiat în acelaşi dosar.

Fostul antrenor al lotului naţional de box Titi Tudor a venit la DNA și a declarat, la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), că dacă banii au fost daţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru organizarea galei de box, nu consideră că ar fi fost nereguli. Potrivit unor surse judiciare, la DNA ar urma să fie audiaţi în acest dosar şi alţi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Box, printre care şi preşedintele FRB, Rudel Obreja.