Finalizarea listelor de candidaţi USL a fost prilej de glume între liderii USL, Ponta întrebând dacă Antonescu, care întârziase, mai este în USL, la rândul său Liviu Dragnea având un schimb de replici despre plagiat cu liderul liberal, la depunerea candidaturilor la Teleorman.

Luni, în debutul conferinţei de presă care a urmat şedinţei liderilor USL de la Bucureşti, Victor Ponta a întrebat zâmbind: „Mai e, măi, Crin în USL?”. El a continuat, adresându-se lui Crin Antonescu, care tocmai sosise: „Am crezul că ai fugit.” În timp ce se aşeza, Antonescu a replicat: „Important e să terminăm împreună”.

Câteva ore mai târziu, la Alexandria, în timp ce aşteptau să le fie înscrise dosarele de candidatură la BEJ Teleorman, secretarul general al PSD Liviu Dragneaşi Crin Antonescu au avut un dialog care s-a încheiat cu întrebarea primului: „La plagiat tot aşa e?”.

Dragnea şi Antonescu şi-au depus candidaturile împreună, luni, la ora 17.00, la BEJ Teleorman. Cei doi au fost întâmpinaţi de câteva zeci de susţinători şi li s-a oferit câte un buchet mare de flori.

Pentru a asculta inregistrarea click aici.