Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a susţinut că nu este „coleg” de partid cu George Becali, precizând că acesta nu ar fi din punctul său de vedere membru al PNL, fiind vorba de o candidatură pe listele USL, el arătând totodată că PNL trebuie să rămână un partid care să fie „reper de conduită”.

Întrebat cum vede faptul că a devenit coleg de partid cu omul de afaceri George Becali, Tăriceanu a replicat: „El nu este membru al PNL, cred că o implicită asociere care s-a făcut mie mi se pare că nu este benefică pentru noi”.

„Eu, ca vechi membru al PNL, pot să-mi spun şi întotdeauna am avut curajul să-mi spun punctul de vedere, pe care mi l-am exprimat. Nu o să fim colegi, pentru că, din fericire, nu e vorba de un coleg de partid, este o candidatură pe listele USL. Aş putea să spun cum văd eu PNL: ca un partid care să rămână ancorat nu numai valorilor europene, dar în fond valorilor liberale care ne-au consacrat pe scena politică românească şi, în acelaşi timp, un partid al valorilor, printre care şi cele morale. Este nevoie încă de un partid care să servească drept reper de conduită, de moralitate, de ţinută, de discurs politic şi acesta mi l-aş dori să fie PNL, aşa cum s-a impus el de fapt”, a mai spus Tăriceanu.