În cartierele Triaj şi Răcădău, unde nu există pieţe permanente vor funcţiona unele volante. Braşovenii pot cumpăra la târg fructe şi legume autohtone, recoltate în această toamnă.

Târgul de toamnă se va desfăşura în toate pieţele din municipiul Braşov. La Bartolomeu, târgul se va desfăşura în piaţa existentă, acolo unde, pe lîngă locurile clasice de vînzare, va fi amenajată, în această perioadă, şi o expoziţie de legume – fructe în faţa pieţei, dar şi o locaţie pentru comercializarea unor produse din carne la grătar.

O expoziţie de fructe – legume va fi amenajată şi în zona Pieţei Tractorul, pe pietonalul din strada Olteţ, în timp ce la Piaţa Dacia, în faţa tronsonului I, va fi amenajată o rulotă cu carne şi produse din carne, şi două grătare pentru mici şi produse la grătar. În centrul Pieţei Dacia se vor comercializa, de asemenea, must şi produse din carne la grătar, iar în zona bazinului de apă va fi amenajată o locaţie unde un producător va vinde raci, atît vii, cît şi preparaţi, scrie monitorulexpres.ro.

 

Click aici pentru tot articolul.