În ultima vreme, mai mulți lideri politici brașoveni, care dețin diverse funcții publice, s-au arătat interesați de reorganizarea Festivalului Internațional Cerbul de Aur, însă, până acum, nu s-a întâmplat nimic concret. Acum, și liderul PSD, Constantin Niță, a susținut că se va implica în organizarea evenimentului.

„Unii doar vorbesc, dar nu sunt în stare să și organizeze. Noi, de trei ori, am readus festivalul la Brașov, dar când am ieșit de la guvernare, alții l-au închis”, a precizat Niță. Acesta ne-a mai asigurat că se va ține de promisiune, fiindcă acest eveniment are un rol important în vederea atragerii de turiști.
Acest festival nu se poate organiza doar prin niște acțiuni de imagine. Eu voi avea o discuție cu președintele Televiziunii Române, fiindcă televiziunea nu are o situație financiară prea bună, să vedem care ar fi cheltuielile. Cred că ar putea veni cu o contribuție financiară și acele partide care au promis că se vor implica în organizarea festivalului. Îi invit pe cei de la FDGR să ne spună cu cât vor contribui la festival, a subliniat Niță.

Niță s-a declarat nemulțumit, de fapt, de promisiunile făcute de reprezentantul FDGR, Chirstian Macedonschi, (mai multe amănunte despre ceea ce a declarat consilierul local FDGR cu privire la organizarea festivalului puteți cîți AICI), criticând totodată și festivalul Oktoberfest.
A fost o acțiune frumoasă, dar mai mult de imagine pentru FDGR și primarul George Scripcaru. Cred că anul viitor ne vom implica în organizarea unui berar autentic românesc. E bună și berea românească și micii noștri, a susținut Niță.

Sursa: newsbv.ro