Au trecut mai puţin de două luni de la amicalul de lux dintre Dinamoşi Barcelona, iar organizatorii partidei de pe „Naţional Arena”, Adrian Thiess şi Mihai Craiu, pregătesc deja un nou eveniment pe care Bucureştiul îl va găzdui în vara viitoare.
Preţul biletelor la acest eveniment va fi mult mai redus decât la întâlnirea dintre Dinamo şi Barcelona, când suporterii au plătit minimum 99 de lei pentru a-l vedea pe Messi. „Cel mai ieftin tichet va costa în jurul a 40 de lei, dar cine achită acest preţ va putea vedea două meciuri! Într-o zi se vor juca semifinalele, iar în alta finala mică şi finala mare. Partidele vor începe la ora 18:15, respectiv la 20:45. Va fi un maraton al fotbalului de calitate!”.
În mod normal, cheltuielile pentru un astfel de eveniment vor fi considerabil mai mari decât cele alocate pentru aducerea Barcelonei. Totuşi, organizatorii lucrează intens şi la această problemă şi, în bună măsură, soluţia a fost găsită. „Evenimentul va beneficia de aportul unui sponsor foarte puternic. Este vorba despre un gigant care nu a intrat încă pe piaţa din România. Negocierile sunt într-un stadiu avansat, dar dacă, prin absurd, nu se concretizează, se va apela la o importantă companie de telefonie mobilă”, au încheiat apropiaţii celor care se vor ocupa de eveniment.