Salvamontiștii din Bușteni solicită persoanei care a găsit și luat un rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, să-l înapoieze.

Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni, iar rucsacul aparține tânărului găsit mort, în data de 27 octombrie, pe Valea Caraimanului, scrie G4media.ro.

”În data de 29.10 am fost informați cu privire la găsirea unui rucsac abandonat pe traseul Jepii Mici, în zona inferioară a traseului. O echipă Salvamont s-a deplasat imediat la fața locului, însă nu a fost găsită decât o pelerină, ce ulterior s-a confirmat că aparținea băiatului de 18 ani dispărut inițial de la începutul lunii, în Bucegi.

Acel rucsac poate conține date vitale pentru întregul caz și ar ajuta mult familia să înțeleagă evenimentele petrecute, astfel că este vital să dăm de urma persoanei care l-a găsit.

Va rugăm, dacă aveți orice informații, nu ezitați să ne contactați!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Salvamont Bușteni.

Polițiștii din București a anunțat dispariția tânărului de 18 ani, care a plecat de acasă spunând că merge la munte, dar care nu a mai dat niciun semn de viață încă din 8 octombrie. Salvamontiștii din Prahova au anunțat vineri, 27 octombrie, că trupul băiatului a fost descoperit în Valea Caraimanului.