Filmul „Minte-mă frumos”, de Iura Luncaşu, o producţie MediaPro Pictures, a avut încasări record la premiera în cinematografele româneşti, din weekend – 229.000 de lei şi 14.011 spectatori.

Filmul „Minte-mă frumos” surclasează prin încasările sale atât succesul înregistrat de producţia românească „Despre oameni şi melci”, de Tudor Giurgiu, a cărei lansare a cumulat venituri de aproximativ 200.000 de lei, cât şi debutul filmului „Eu când vreau să fluier, fluier”, de Florin Şerban, care a avut încasări de 112.000 de lei, a informat MediaPro Distribution.

Lansat simultan în 31 de cinematografe din 19 oraşe din ţară, filmul „Minte-mă frumos” este o producţie MediaPro Pictures, regizată de Iura Luncaşu, după un scenariu de Adrian Lustig, cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia şi Loredana Groza în rolurile principale. Producătorul filmului este Ducu Ion.

După premiera de gală de vineri, de la CinemaPro din Bucureşti, echipa filmului „Minte-mă frumos” a susţinut un turneu în oraşele Timişoara, Arad şi Cluj, toate proiecţiile culminând cu aplauze la scena deschisă şi sesiuni prelungite de autografe.