FC Steaua a fost amendată de Jandarmeria Capitalei, valoarea totală a amenzilor fiind de 127.000 de lei, pentru „mai multe abateri de la prevederile legale în vigoare”, cu ocazia meciului cu Rapid, disputat, luni, pe Arena Naţională.

Conform comunicatului, „Jandarmeria Capitalei a constatat mai multe abateri de la prevederile legale în vigoare, săvârşite de către clubul organizator, de firma de pază şi de către unii dintre suporteri”.

În urma celor constatate, Jandarmeria Capitalei a luat următoarele măsuri: „Clubul organizator va fi sancţionat pentru nerespectarea prevederilor art. 10 din Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu completările şi modificările aduse de legea 10/2012 care reglementează obligaţiile organizatorului de competiţii sau jocuri sportive.

Au mai fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4450 lei, pentru comercializarea de bilete la suprapreţ, proferare de injurii la adresa forţelor de ordine şi provocare şi participare la scandal în locuri publice.