Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară, liderul grupului deputaţilor democrat-liberali, pleacă din partidul condus de Vasile Blaga şi trece la PNL.

Mihai Stănişoară se află la sediul PNL, unde a sosit împreună cu preşedintele formaţiunii liberale, Crin Antonescu, şi cu secretarul general al partidului, Eduard Hellvig.

Stănişoară a făcut anunţul înscrierii în PNL în cadrul unei conferinţe de presă, organizată împreună cu liderul liberalilor, Crin Antonescu.

„Am luat decizia de a veni alături de PNL într-un moment în care PNL are multe responsabilităţi şi mult de muncă. Mie nu mi-a fost niciodată frică de muncă. Intru în PNL asigurându-i pe colegii mei că voi fi un partener corect, loial şi performant”, a declarat miercuri Mihai Stănişoară, în conferinţa de presă de la sediul PNL.

Mihai Stănişoară este un om de dreapta, a afirmat, miercuri, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, după înscrierea fostului democrat-liberal în PNL.

„Voi cere BPC şi Delegaţiei Permanente a PNL ca Mihai Stănişoară să îndeplinească o funcţie de vicepreşedinte”, a spus Antonescu.