Deși Primăria Capitalei și Metrorex găsiseră o soluție ca intersecția de la  Răzoare să nu fie săpată de două ori pentru stația de metrou și pasajul rutier,  planul a căzut. Așa că accesele în stația de metrou Academia Militară vor fi  mutate. Motivul: Primăria condusă de edilul-șef Sorin Oprescu nu a alocat bani  pentru Pasajul Rutier Răzoare.

Primăria Capitalei a realizat, în urmă cu mai bine de un an, un acord cu  Metrorex care prevedea colaborarea pentru realizării lucrărilor la pasajul  rutier subteran Răzoare în paralel cu stația de metrou Academia Militară, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Lipsa de fonduri a determinat municipalitatea să treacă pe linie moartă lucrările la pasajul rutier, fapt ce complică acum lucrările la stația de  metrou: proiectantul stației de metrou a prezentat miercuri, în fața Comisiei de  Urbanism a Primăriei Municipiului București, câteva modificări aduse proiectului  stației de metrou Academia Militară. Intrările în stația Academia Militară, traseul metroului și traseul exproprierilor ar putea fi modificate pentru a  permite Primăriei să construiască, pe viitor când va avea fonduri, Pasajul  Rutier Subteran Răzoare… continuarea aici.