Petrecerile de Halloween au început anul acesta cu câteva zile mai devreme, sărbătoarea propriu-zisă fiind marcată, miercuri, cu mai puţine evenimente specifice, cele mai multe desfăşurate în cluburile din Bucureşti şi în marile centre comerciale.

Petrecerile de Halloween au început anul acesta mai devreme, încă din weekend, când mall-urile, cinematografele şi cluburile bucureştene au fost vizitate de cei dornici să-şi demonstreze ingeniozitatea în materie de costumaţii înfricoşătoare. Sărbătoarea propriu-zisă, Halloween, este marcată calendaristic miercuri, când o parte din cluburi şi doar câteva dintre mall-urile din Capitală mai au organizate petreceri tematice.

Astfel, miercuri, Sun Plaza se transformă în Casa Ororilor. Cele mai cunoscute personaje din filme horror vor defila pe holurile centrului comercial, iar cei mici şi cei mari deopotrivă pot asista la o demonstraţie ingenioasă de sculptură în dovleci, unde vor învăţa cum să facă cele mai înspăimântătoare decoraţiuni de Halloween.

Tot miercuri, Băneasa Shopping City îşi întâmpină clienţii cu o serie de surprize. Atât cei mici, cât şi cei mari vor putea să se fotografieze alături de personaje şi decoruri înfricoşătoare sau pot colinda magazinele unde vor fi întâmpinaţi cu bomboane şi alte dulciuri specifice.

În Liberty Mall şi în Plaza România se petrece la film, deoarece organizatorii au pregătit un maraton de producţii cinematografice cu zombie, Dracula şi toate personajele nelipsite de Halloween. Vedeta va fi celebra animaţie „Hotel Transylvania”, care va putea fi vizionat 3D, dublat în limba română.

Tot de Halloween, Bucureşti Mall îşi transformă vizitatorii în personajul preferat. Invitaţi sunt eroi din seriile Cartoon Network – Ben Ten şi Scooby Doo -, ale căror superputeri sunt gata să facă faţă oricăror situaţii. Premii şi costume dintre cele mai diverse îşi dau întâlnire miercuri, începând cu ora 17.00, cu cei care sărbătoresc cu voie bună în fiecare zi. Timp de patru ore se vor desfăşura ateliere de face painting, momente magice cu dovlecei decoraţi, totul într-o atmosferă presărată cu premii şi, din partea casei, gratuit, vată de zahăr pentru toţi participanţii.

Pentru mai multe detalii click aici.