Deputatul PNL Gigi Becali a declarat marți la Parlament că le-a cerut celor din USL să facă parte din Comisia Juridică şi că liberalul Eugen Nicolăescu i-a confirmat că va fi, susținând totodată că este prea devreme să ceară funcții de conducere.

Întrebat din ce Comisie vrea să facă parte, Becali a spus că deocamdată vrea să fie membru al Comisiei Juridice, deoarece este prea devreme să ceară funcții precum cea de lider de grup. ,,Deja am vorbit cu grupul PNL și am cerut Comisia Juridică și mi-a spus că voi fi în Comisia Juridică. Nu poți să ceri, și nici nu vreau să fiu șef de grup pentru că deocamdată las să își ia funcțiile de șefi de grup și de nu știu ce miniștrii cei care sunt vechi, că așa este frumos și așa este normal în partid. Eu am făcut primii pași dacă Dumnezeu o să vrea și o să avem discuții. Dacă va fi ceva nedrept și neadevărat eu voi fi prmul care voi țipa la pupitru”, a precizat Becali.

După ce a ieșit din biroul președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, deputatul PNL a spus că liberalul Eugen Nicolăescu i-a confirmat faptul că deja este încadrat în Comisia Juridică. ,,Mi-a spus domnul Nicolăescu că eu eram deja prins în Comisia Juridică”, a precizat el.