Elena Udrea flutură steagul păcii între partidele de dreapta. Blonda de la PDL cere desemnarea unui candidat comun pentru alegerile prezidenţiale din 2014. Cu toate acestea, ea îl exclude total din ecuaţie pe Crin Antonescu.

Deputatul PDL Elena Udrea îl vede pe Emil Boc ca viitor preşedinte al României.

„Problema mea este ca dreapta să vină cu un candidat care să bată candidatul PSD. Eu cred că PSD va candida şi probabil cu domnul Ponta. Vă dau eu cinci nume care îl bat la ora actuală pe domnul Ponta. Emil Boc îl bate pe Ponta în momentuil asta”, a declarat Udrea, luni.

Deputatul PDL nu a decis încă dacă va intra în cursa pentru Cotroceni, dar susţine că ar putea fi un preşedinte mult mai bun decât Victor Ponta.

„Nu se pune problema să candidez. Deocamdată, după cum aţi văzut, PDL, tot centru dreapta, îşi caută mai degrabă proiectul şi după aceea candidatul, aşa că este mult prea devreme să discutăm despre candidaturi. Sunt şi alte femei care ar putea fi vizate. Nu e grija premierului dacă eu candidez sau nu. În mod categoric aş fi un preşedinte mai bun decât domnul Ponta, aşa cum aş fi un premier mai bun decât domnul Ponta”, a adăugat Udrea.