CFR Călători anunţă că îşi adaptează capacitatea de transport la traficul de pasageri estimat pentru sărbători şi suplimentează cu vagoane mai multe trenuri InterRegio, inclusiv cu vagoane cuşetă şi de dormit.

Astfel, în perioada 22 decembrie 2012 – 03 ianuarie 2013, pentru preluarea fluxului de călători de pe cele mai utilizate rute (din Bucureşti spre Craiova, Braşov, Timişoara, Baia Mare, Satu Mare, Arad, Iaşi, Suceava, Vatra Dornei, etc), vor fi suplimentate cu vagoane mai multe trenuri InterRegio (inclusiv cu vagoane cuşetă şi de dormit).

De la data de 1 ianuarie 2013 iubitorii sporturilor de iarnă, vor putea să aleagă din variantele de călătorie spre/dinspre munte la unele trenuri spre/dinspre Valea Prahovei, Vatra Dornei și Piatra Neamţ prin oferta Trenurile Zăpezii.

Casele de bilete din gari vor avea program normal de lucru cu publicul. În această perioadă, programul agenţiilor de voiaj va fi unul obişnuit , iar în zilele de 25 şi 26 decembrie 2012 şi 01 şi 02 ianuarie 2013 majoritatea agentiilor de voiaj CFR vor fi inchise.