Primăria Sectorului 6 va inaugura joi, 24 ianuarie, o piaţă modernă, care oferă condiţii la standarde europene pentru desfăşurarea comerţului agroalimentar. Totodată, acest complex va putea oferi 228 de locuri de parcare dispuse pe acoperişul clădirii, care vor putea fi folosite gratuit de riveranii zonei pe  timp de noapte.

Cu o suprafaţă totală de peste 11.000 de metri pătraţi, parterul complexului agroalimentar va fi folosit de 500 de tarabagii care îşi vor putea vinde legumele şi fructele aici. De asemenea, la parter va fi amenajată şi o zonă unde producătorii şi distribuitorii de produse din carne şi lactate, sau vânzătorii de peşte vor putea să-şi vândă marfa. Tot aici au fost amenajate şi mai multe grupuri sanitare.

La etajul clădirii au fost amenajate 100 de spaţii unde comercianţii vor putea vinde produse non-alimentare precum articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, obiecte destinate uzului casnic sau decoraţiuni. De asemenea, aici au fost amenajate şi mai multe birouri destinate funcţionarilor Direcţiei de Administrare a Pieţelor din Sectorul 4, dar şi o zonă de relaxare unde vor funcţiona mai multe restaurant de tip fast food şi o cafenea.