Jucătorii şi fanii formaţiei Dinamo Bucureşti l-au omagiat, luni, la meciul cu Pandurii Târgu Jiu, contând pentru etapa a X-a a Ligii I, pe fostul căpitan al „alb-roşiilor”, Cătălin Hâldan, decedat la 5 octombrie 2000, în timpul unui meci amical, ca urmare a unui un accident vascular cerebral.

Suporterii din Peluza Cătălin Hâldan au venit la meciul de pe Arena Naţională îmbrăcaţi cu tricouri negre şi au scandat „Te vom iubi mereu” şi „Cătălin Hâldan înseamnă Dinamo”. De asemenea, ei au afişat două bannere pe care scria: „După 12 ani vrem 11 căpitani” şi „Doar Hâldan ne reprezintă”. Fanii au fluturat zeci de steaguri albe şi portocalii cu chipul lui Hâldan.

Fostul jucător al echipei Dinamo, Florentin Petre, cel mai bun prieten al lui Cătălin Hâldan, a mers în mijlocul galeriei dinamoviste îmbrăcat într-un tricou negru cu numărul 11.

Pe ecranele de deasupra terenului a fost difuzat un clip cu momente din cariera lui Hâldan.

De asemenea, jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu un banner pe care scria „Spiritul lui Cătălin e mai prezent ca niciodată”. Fotbaliştii au intrat pe teren cu tricouri albe inscripţionate pe piept cu chipul „Unicului Căpitan”, iar pe spate era trecut numărul 11 şi numele Hâldan. Jucătorii „alb-roşiilor” au aruncat aceste tricouri suporterilor de la Peluza Cătălin Hâldan. Copii care-i însoţeau pe jucători pe teren aveau steguleţe albe cu chipul lui Hâldan.

Înainte de începerea meciului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan.

Cătălin Hâldan a decedat în timpul unui meci amical pe care Dinamo l-a disputat, în 5 octombrie 2000, la Olteniţa, în compania formaţiei locale, Şantierul Naval. În minutul 74 al partidei, Hâldan, s-a prăbuşit pe teren, fără să fie lovit.

În memoria „Unicului Căpitan”, aşa cum a fost numit de suporterii dinamovişti, FC Dinamo a retras tricoul cu numărul 11, purtat de Cătălin Hâldan. De asemenea, peluza stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare rezervată galeriei dinamoviste poartă numele fostului fotbalist, iar la intrarea în Parcul Sportiv Dinamo a fost amplasată o statuie a acestuia.