Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, joi, că va candida la alegerile parlamentare în colegiul din Timiş, precizând că este posibil ca Elena Udrea să candideze în Neamţ şi că nu este certă o candidatură a lui Mihai Răzvan Ungureanu la Arad.

Blaga a spus că a existat un conflict în Arad între Gheorghe Falcăşi Gheorghe Seculici pe tema candidaturii lui Ungureanu, dar a precizat că nu pot să nu existe astfel de discuţii de fiecare dată în apropierea alegerilor.

El a mai arătat că ARD va obţine la alegerile parlamentare un scor de peste 30%, iar PDL va fi partidul cel mai important din Parlament.

Preşedintele PDL a mai declarat că nu crede că Mihai Răzvan Ungureanua comandat cheltuielile mari de protocol în timpul mandatului de premier şi s-a arătat convins că acesta va explica lucrurile.

Blaga a spus că şi că el crede în potenţialul lui Ungureanu şi are cu cine pleca la drum, la alegeri.

Liderul PDL, Vasile Blaga, a fost invitat de organizaţia judeţeană a partidului să candideze la Senat într-un colegiu din Timiş, reprezentanţi ai formaţiunii susţinând că ar fi vorba de Colegiul 3, care se suprapune cu Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor şi care în acest mandat este reprezentat de Alin Popoviciu.

Biroul Permanent Judeţean (BPJ) al PDL Arad a definitivat, miercuri seară, lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare, preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, fiind desemnat candidat la Senat în municipiu, iar liderul judeţean al PDL, Gheorghe Seculici, la Camera Deputaţilor.

Deputatul PDL Elena Udrea ar urma să candideze pentru un nou mandat în Neamţ, în colegiul care cuprinde oraşul Roman, actualul deţinător al mandatului pentru acest colegiu fiind deputatul PDL Marius Neculai.