Alte 250 de blocuri din Sectorul 1 vor intra în programul de reabilitare termică în cursul anului 2013, în aceleaşi condiţii ca şi până în prezent, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

Astfel, blocurile vor fi reabilitate în continuare gratuit, fără ca locatarii acestora să plătească vreo sumă de bani.

”Doresc să-i asigur pe cetăţenii Sectorului 1 că programul de reabilitare termică a blocurilor va continua să fie gratuit! Ar fi nedrept şi inacceptabil ca proprietarii din unele imobile să beneficieze de reabilitare termică gratuit şi alţii nu. Nu putem să le fim unora mumă, iar altora – ciumă.  Toţi proprietarii de apartamente plătesc impozite la bugetul local, şi toţi au dreptul să beneficieze de investiţiile noastre în aceleaşi condiţii”, afirmă Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman.

În cursul anului trecut Primăria Sectorului 1 a finalizat reabilitarea termică a încă 150 de imobile, ajungând, după patru ani de la debutul programului ”Iarna va fi ca vara”,  la aproape 500 de blocuri anvelopate. Se estimează că până la sfârşitul anului 2014 va fi finalizat  programul de reabilitare termică a blocurilor din această zonă administrativă.