Premierul Victor Ponta a dezminţit astăzi informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora Guvernul ar urma să închidă Sala Palatului şi a afirmat că instituţia va trece din subordinea Secretariatului General al Guvernului la RA-APPS pentru fi renovată, fără a fi închisă.

”Nici vorbă să se închidă Sala Palatului. (…) Ieri s-a discutat şi miercuri se va aproba faptul că în acest moment Sala Palatului este la Secretariatul General al Guvernului, care nu are banii necesari pentru a face reparaţii. Miercuri o trecem la RA-APPS, care are fonduri ca să o bage în acele reparaţii, care nu presupun închiderea sălii. Sala nu se va închide, va rămâne în continuare în funcţiune, însă din banii de la RAPPS şi prin utilizarea economică o să avem bani să o reparăm. Sala Palatului nu se închide nici o zi. (…) Facem nişte lucrări de reparaţii care sunt absolut necesare şi cred că nu s-au mai făcut de 20-30 de ani”, a precizat Ponta, într-o intervenţie telefonică la B1 TV.

Victor Ponta a spus că RA-APPS va avea venituri proprii mai mari având în vedere că Executivul intenţionează să vândă o parte din locuinţele pe care Regia le deţine.