USL a câştigat detaşat alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat, potrivit institutelor de sondare a opiniei publice CURS, CCSB şi CSOP. Conform rezultatelor CURS, USL a obţinut 56,96% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 57,58% pentru Senat; potrivit CCSB, USL a obţinut  56,8% din voturi la Camera Deputaţilor şi 58,3% la Senat, iar CSOP creditează alianţa cu 54% din voturi pentru Camera Deputaţilor şi 55% pentru Senat.

Conform sondajului la ieşirea de la urne realizat de Centrul Pentru Studierea Opiniei şi Pieţei (CSOP), prezentat de B1 TV, Uniunea Social Liberală a obţinut, la Senat, 55% din voturi la alegerile parlamentare de duminică, Alianţa România Dreaptă – 19%, iar Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 10% .
La Camera Deputaţilor, Uniunea Social Liberală a obţinut 54% din voturi, ARD – 19%, iar PP-DD – 10%.

Potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) şi Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde SRL, prezentat de Televiziunea publică, Uniunea Social Liberală a obţinut 57,58% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, Alianţa România Dreaptă – 18,87%, iar Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 13,09% .

Sondajul de Compania de Cercetare Sociologică şi Branding (CCSB), prezentat la Antena3, arată că Uniunea Social Liberală a obţinut, la Senat, 58,3% din voturile exprimate la alegerile parlamentare de duminică, Alianţa România Dreaptă – 19,6%, iar Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 14,1% .
La Camera Deputaţilor, USL a obţinut 56,8%, ARD – 19%, iar PP-DD – 13,8%.