Biroul Permanent al Camerei a discutat luni despre proiectul înaintat de Primăria Capitalei prin care se dorește fluidizarea traficului rutier din zona centrală și are prevăzut un tunel rutier ce va trece pe lângă clădirea Parlamentului, iar plenul va hotărî după obținerea avizelor SRI și MApN.

Primăria Capitalei vrea să decongestioneze traficul din zona centrală printr-un proiect ”Diametrala Nord-Sud” compusă din străzile: B-dul Buzești, strada Berzei, strada Vasil Pârvan, strada BP Hașdeu, strada Uranus și Calea Rahovei.

”În fiecare avem multe blocaje în trafic, orice intenție care vine cu soluții de a debloca traficul este una lăudabilă. De la intenție, până la aplicarea proiectului, urmează foarte multe etape și multe proceduri. Sunt convins că după ce vom avea toate avizele de specialitate și vom discuta din nou în Biroul Permanent pot să vă ofer mai multe informații tehnice, nu am discutat tehnic nimic”, a spus secretarul Camerei Deputaților, Georgian Pop.

Din cauza faptului că unele avize vor necesita o perioadă mai mare pentru a fi obținute, Pop a precizat că viitorul Legislativ va discuta mai amănunțit despre acest subiect.