Executivul a alocat, în ultima şedinţă, din Fondul naţional de dezvoltare la dispoziţia Guvernului, suma de 451.000 lei bugetului local al municipiului Târgu Jiu, judeţul Gorj, în vederea finanţării obiectivului de investiţii ”Amenajare heliport – Insula Râului Jiu”.
Potrivit hotărârii publicate în Monitorul Oficial, s-a aprobat alocarea din Fondul naţional de dezvoltare la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2012, a sumei de 451 mii lei bugetului local al municipiului Târgu Jiu, judeţul Gorj, în vederea finanţării obiectivului de investiţii ”Amenajare heliport – Insula Râului Jiu, municipiul Târgu Jiu”.
Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a anunţat joi, la Târgu-Jiu, că se va afla în Gorj şi săptămâna viitoare, când va fi însoţit de ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, cu care va discuta despre realizarea unui heliport, dar şi alte probleme legate de sănătate.
‘Marţi şi miercuri va fi aici ministrul Sănătăţii şi trebuie să mergem să vedem câteva din obiectivele din acest domeniu şi inclusiv să dăm drumul la proiectul cu SMURD-ul’, a spus Victor Ponta, candidat la alegerile parlamentare din 9 decembrie în Colegiul 6 de deputaţi din Gorj.

Sursa: Agerpres.