Meteorologii ne anunţă că de Crăciun vom avea ninsoare în majoritatea regiunilor din ţară, chiar dacă aceste precipitaţii vor fi, în general, slab cantitative. În următoarele două săptămâni vremea se va menţine geroasă, iar temperaturile vor scădea până la -16 grade în regiunile din Transilvania şi Muntenia.

În BANAT, vremea va fi normală termic în primele două zile ale intervalului, cu temperaturi maxime medii în jur de 4 grade, dar se va răci în perioada 19-23 decembrie când mediile diurne vor coborî sub pragul de îngheţ până la – 4 grade. Începând cu 25 decembrie, vremea se va încălzi, astfel că maximele termice vor urca până la o medie de 4 grade. Temperaturile minime medii vor fi apropiate de 0 grade în primele zile după care se vor menţine negative până la sfârşitul intervalului şi vor atinge – 8 grade între 22 şi 24 decembrie.

Temporar vor fi precipitaţii în general slabe cantitativ, mixte în perioada 17-20 decembrie şi 26- 30 decembrie şi mai ales sub formă de ninsoare în restul intervalului…continuarea aici.