Ceaiuri exotice de diverse arome, prăjituri şi dulceaţă făcută în casă asortate cu o atmosferă de poveste. Toate acestea se pot găsi în ceainăria Boemia Tea House aflată peste drum de Conservator.

Ceainăria Bohemia Tea House a prins viaţă din pasiunea pentru ceai şi mai ales pentru a le oferi clienţilor un loc unde să-şi poată lăsa grijile la uşă. În momentul când păşeşti în ceainărie te simţi ca un oaspete invitat în casa unui prieten la ceai. De cele mai multe ori, clienţii sunt întâmpinaţi şi serviţi cu căldură chiar de către proprietari.

Locul se adresează în special persoanelor care preferă să-şi petreacă timpul în intimitate şi celor care doresc să se piardă ore în şir citind o carte din micile biblioteci amenajate prin toate spaţiile ceainăriei sau celor care doresc să stea alături de prieteni şi să joace unul dintre multele jocuri de societate, de cărţi şi chiar remi sau şah, care se găsesc în toate saloanele ceainăriei.

Localul este împărţit în trei saloane. Primul salon care se găseşte pe partea stângă de cum intraţi în ceainărie este ceva mai relaxant şi aparte. Camera amenajată în culori calde şi decorată cu tablouri care de care mai interesante este în special un spaţiu pentru cupluri.

Magia locului devine şi mai intensă atunci când urci la mansardă. Foarte încăpătoare, mansarda este locul perfect pentru o ieşire cu prietenii sau cu familia…continuarea aici.