Fostul primar al Craiovei a fost exclus din Partidul Poporului Dan Diaconescu. Reprezentanţii PP-DD au declarat că Antonie Solomon nu ştie ce înseamnă lucru în echipă şi s-a certat cu toată lumea.

Fostul primar al Băniei a candidat din partea PP-DD la Senat pe Colegiul 1 Craiova şi a câştigat mandatul de senator la redistribuire. Antonie Solomon s-a plimbat pe la patru partide politice în cei 12 ani de activitate, iar de fiecare dată a plecat cu scandal ”Excluderea lui Antonie Solomon era una necesară. Este un om care nu înţelege doctrina partidului şi spiritul de echipă. S-a certat cu toată lumea din partid”, a spus Mihai Cilibiu, preşedintele PP-DD Dolj.

Fostul primar al oraşului a declarat că primit un telefon în care a fost anunţat că a fost exclus din PP-DD ”Sunt în drum către Bucureşti în acest moment. O să respect decizia partidului. Nu ştiu care sunt motivele, dar voi afla pe traseu”, a spus Antonie Solomon.

Antonie Solomon este cercetat într-un dosar corupţie. Gheorghe Penescu l-a acuzat pe fotul primar al oraşului că i-a cerut mită 50.000 de euro pentru a obţine autorizaţia la hipermarketul Pic.