Stratul de zăpadă este de peste 50 de centimetri pe toate pârtiile din judeţul Braşov, aşa că se schiază în condiţii foarte bune peste tot, iar weekendul se anunţă unul foarte aglomerat.

Staţiunile preferate pentru practicarea sporturilor de iarnă rămân Poiana Braşov, Predeal, Buşteni şi Azuga. Pe pârtia Bradul din Poiana Braşov, stratul de zăpadă este de peste 80 de cm, iar nocturna şi instalaţiile pe cablu funcţionează la capacitate maximă. Tot în Poiana Braşov, foarte bine se schiază şi pe pârtiile Sulinar, Kanzel şi Ruia. Stratul de zăpadă variază între 60 şi 80 de centimetri.

Distracţia este în toi şi în Predeal, unde stratul de omăt este de 70-80 de centimetri, pe pârtiile Clăbucet, Cocoş şi Subteleferic. Nici pârtiile din Bran nu au fost uitate de turişti. Cu dificultate redusă, acestea sunt perfecte pentru copii şi începători. Stratul de nea este şi aici consistent, de peste 50 de centimetri.

Pentru că avem parte de condiţii excelente de schi, mii de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend în staţiunile braşovene.