joi, septembrie 19, 2024
AcasăActualitate 2Primăria Ploiești a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru susținerea...

Primăria Ploiești a demarat o campanie de strângere de ajutoare pentru susținerea comunităților afectate de inundațiile din țară

-

Primăria Ploiești a organizat o campanie de strângere de ajutoare pentru susținerea comunităților din județele afectate de inundațiile din ultimele zile, din Galați, Vrancea, Vaslui și Buzău.

Primăria Ploiești a demarat o campanie de strângere de ajutoare în urma inundațiilor

În cadrul campaniei derulate de Primăria Ploiești vor fi strânse haine noi, corturi, pături, apă îmbuteliată, alimente, dar și alte materiale necesare persoanelor care se află în zonele grav afectate de inundații.

„Comunitatea locală de afaceri este invitată să susțină împreună cu Primăria Municipiului Ploiești această campanie de sprijin pentru miile de persoane afectate grav de inundații.

De asemenea, sunt așteptați toți ploieștenii să dea dovadă de solidaritate și vină, ca de fiecare dată, în ajutorul semenilor care au de suferit.

Campania de ajutorare a persoanelor sinistrate va demara mâine dimineață (n.r. luni dimineață), iar cei care doresc să doneze produsele amintite, atât de necesare în aceste momente pentru cei aflați la nevoie, le pot aduce direct la sediul Poliției Locale Ploiești, din Bulevardul Independenței nr. 21, începând cu ora 10.00.

Resursele ce vor fi strânse de către comunitatea ploieșteană vor fi transportate direct către oamenii afectați de inundații și vor fi gestionate într-un mod transparent și eficient.

Gestul fiecăruia contează pentru românii din județele afectate, iar Primăria municipiului Ploiești vă mulțumește pentru implicare”, conform comunicatului emis de Primăria Ploiești.

articole similare

articole recente