joi, septembrie 19, 2024
AcasăPoliticSecretarul general al PSD îl vede pe Marcel Ciolacu în funcția de...

Secretarul general al PSD îl vede pe Marcel Ciolacu în funcția de președinte al României

-

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a spus că președintele social-democraților, Marcel Ciolacu, este „un om bun” și îl consideră potrivit pentru funcția de președinte al României.

Paul Stănescu: „Marcel Ciolacu are toate șansele să fie președintele României”

Paul Stănescu a fost întrebat, în cursul zilei de luni, dacă există doritori în râdul social-democraților de a candida pentru alegerile prezidențiale. Deși Marcel Ciolacu nu și-a expus public această dorință, Paul Stănescu îl vede potrivit pentru această funcție importantă.

Eu am spus ce-mi doresc eu. Ca membru de partid simplu, dar şi ca secretar general al Partidului Social Democrat, îmi doresc candidatul pentru funcţia prezidenţială să fie un membru al Partidului Social Democrat. Sigur că domnul Ciolacu este cel mai bun în toate studiile sociologice. Nu depinde doar de dânsul să se hotărască. Eu cred că Marcel Ciolacu are toate şansele să fie preşedintele României”, a declarat Paul Stănescu, potrivit news.ro

Întrebat despre calitățile lui Marcel Ciolacu, Paul Stănescu a afirmat că acesta are atât calități de premier, cât și de președinte.

Marcel Ciolacu are calităţi de premier şi am spus lucrul ăsta. Din punctul meu de vedere, poate o să vă spuneţi că sunt subiectiv, poate sunt subiectiv, dar eu asta cred. Are o inteligenţă peste medie. Marcel Ciolacu este structurat ca un om bun. Pe Marcel Ciolacu niciodată nu l-a văzut tentat să facă rău cuiva şi Marcel Ciolacu cred că va fi un preşedinte care va uni toţi românii”, a afirmat Paul Stănescu, conform sursei citate anterior.

articole similare

articole recente