joi, septembrie 19, 2024
AcasăPoliticIulian Dumitrescu și-a dat demisia de la șefia PNL Prahova

Iulian Dumitrescu și-a dat demisia de la șefia PNL Prahova

-

Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, și-a dat demisia de la șefia PNL Prahova, conform unor surse politice.

Demisia lui Iulian Dumitrescu vine la două zile după ce DNA a extins urmărirea penală împotriva sa, într-un dosar în care se cercetează peste 60 de fapte de corupție printre care dare și luare de mită, dar și trafic de influență.

Ce acuzații i se aduc lui Iulian Dumitrescu?

Procurorii DNA îl acuză pe Iulian Dumitrescu de dare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, luare de mită în formă continuată, efectuarea operațiunilor financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o primește o persoană sau încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atribuției ori însărcinării sale, în cazul în care sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite în formă continuată, conform unui comunicat al DNA.

Nicolae Ciucă i-a cerut lui Iulian Dumitrescu să demisioneze din partid

Nicolae Ciucă a spus că el i-a cerut lui Iulian Dumitrescu să demisioneze din partid.

„După cum ați observat, am avut o atitudine cât se poate de fermă în acest sens, e dincolo de capacitatea mea de a înțelege și accepta astfel de situație, am cerut să își înainteze demisia, urmând ca la nivelul fililalelor să stabilim un interimat astfel încât să asigurăm funcționarea filialelor. Am făcut toate aceste demersuri pentru că nu cadrează cu sensul cum facem politică, PNL va urma acaeastă linie”, a spus Nicolae Ciucă, conform spotmedia.ro.

articole similare

articole recente