duminică, septembrie 29, 2024
AcasăActualitate 2Avocatul Oana Tănăsică se află pe listele PNL pentru alegerile parlamentare

Avocatul Oana Tănăsică se află pe listele PNL pentru alegerile parlamentare

-

Avocatul ploieștean Oana Tănăsică a anunțat, pe Facebook, că va candida pe listele PNL Prahova la alegerile parlamentare din acest an.

„Sunt onorată să vă anunț candidatura mea pentru Camera Deputaților, pe lista Partidului Național Liberal Prahova!

Prin votul colegilor mei, am fost desemnată să ocup poziția numărul 4 pe lista PNL, și sunt recunoscătoare pentru încrederea acordată.

Ne aflăm în fața unei competiții importante, nu doar pentru PNL, ci și pentru viitorul României.

Trăim într-o lume în continuă schimbare, cu provocări majore la nivel național și regional și cred că Partidul Național Liberal este cel mai potrivit pentru a asigura stabilitatea și progresul României, prin valorile și principiile pe care le promovează: libertatea individuală, statul de drept, democrația, economia de piață și solidaritatea socială.

Ca prahoveancă mă voi lupta pentru interesele noastre comune, pentru o Românie mai puternică și mai bine reprezentată, atât în județul nostru, cât și la nivel național.

În perioada următoare, voi fi alături de voi, cetățenii județului Prahova, pentru a dialoga direct și a ne cunoaște mai bine.

Voi folosi această ocazie pentru a vă prezenta obiectivele mele și ale echipei PNL Prahova, dar și speranțele noastre comune pentru o societate mai justă și o viață mai bună pentru toți.

Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere!”, a scris Oana Tanasica pe pagina sa.

Președintele interimar al PNL Prahova, Mircea Roșca, va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar la Senat, pe primul loc se află Cătălin Predoiu.

articole similare

articole recente