duminică, septembrie 29, 2024
AcasăActualitate 2Se fac percheziții în comuna Sângeru, în urma unui conflict aprins între...

Se fac percheziții în comuna Sângeru, în urma unui conflict aprins între mai multe persoane. Trei bărbați au intrat într-o curte și l-au bătut pe proprietar

-

Autoritățile efectuează șase percheziții, miercuri dimineață, în comuna Sângeru din județul Prahova. Mai multe persoane sunt suspectate că au participat la un scandal care a degenerat, iar trei bărbați ar fi intrat într-o curte, unde l-au bătut pe proprietar.

Poliția Română a anunțat că se efectuează cercetări într-un dosar ce vizează săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare, violare de domiciliu, distrugere, lovire, sau alte violențe.

„La acest moment, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Urlaţi, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, pun în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Sângeru, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare, violare de domiciliu, distrugere, lovire sau alte violenţe”, a anunţat, miercuri dimineaţă, Poliţia Română.

Percheziții în Sângeru, în urma unui conflict aprins

Șase persoane vor fi duse la sediul unității de poliție.

Autoritățile au precizat că din cercetările efectuate, pe data de 23 septembrie, a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma unor discuții în contradictoriu. Conflictul ar fi escaladat, iar trei dintre bărbați ar fi pătruns în curtea unui imobil fără consimțământul proprietarului, un bărbat în vârstă de 38 de ani, pe care l-ar fi agresat fizic.

Principalii suspecți ar fii avariat trei autovehicule.

Activitatea beneficiază de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Matei Basarab” Ploieşti şi al celor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova.

articole similare

articole recente