Cele mai multe blocuri au fost reabilitate termic în sectorul 5 al Capitalei. În acest sector au fost reabilitate termic aproape 500 de unităţi. Pe locul al doilea în topul sectoarelor Capitalei cu cele mai multe clădiri anvelopate se regăseşte sectorul 1, iar pe poziţia a treia se află sectorul 2. Pe ultimul loc în top, cu cele mai puţine blocuri reabilitate, se situează sectorul 4.

Ţinând cont că o reabilitare termică corectă poate însemna o economie la factura de căldură de aproximativ 50%, cei mai nefericiţi sunt locuitorii sectorului 4, unde Primăria nu a reuşit să reabiliteze termic decât 56 de blocuri.

„Până în prezent, în Sectorul 4 au fost reabilitate 56 de blocuri, alte 40 fiind în curs de execuție. Investiția, în cuantum de 60 milioane de euro, este suportată în totalitate de Primăria Sectorului 4, pe următorii 4 ani, firmele de construcții fiind alese prin licitație publică”, a precizat Primăria Sectorului 4

Cele mai multe blocuri au fost izolate termic în sectorul 5 al Capitalei. Din cele 1.283 de blocuri câte numără sectorul 5 al Bucureştiului au fost reabilitate termic aproximativ 500 de unităţi.

Şi Primăria Sectorului 1 s-a mişcat bine în privinţa reabilitării termice a locuinţelor din sector.

În acest an, Primăria Sectorului 1 continuă lucrările de reabilitare termică la alte 200 de blocuri.

Sectorul 2 se află pe locul trei în topul sectoarelor cu cele mai multe blocuri reabilitate. Până în prezent au fost reabilitate 265 de blocuri, iar în programul de reabilitare pentru acest an sunt incluse încă 249 de blocuri.

Pentru anul 2013 urmează să se continue reabilitarea a 245 de blocuri, iar suma de bani prevăzută pentru aceste lucrări este de 258.709 mii de lei.

Cu 149 de blocuri finalizate Primăria sectorului 6 ocupă locul 4 în topul celor mai reabilitate sectoare din Bucureşti.De asemenea, pentru anul 2012, Primăria Sectorului 6 are un număr maxim de 273 blocuri incluse în programul de reabilitare termică.

Până în prezent în sctorul 3 al Capitalei au fost reabilitate termic 61 de blocuri.