sursa foto: bursa.ro

Senatorul Emanoil Savin, recent trecut la PNL de la PSD, a anunțat că se va înscrie în cursa pentru alegerile locale din Ploiești, dar din partea Pro România, transmite Ziarul Incomod, citat de G4Media.ro

Potrivit site-ului, senatorul prahovean care a votat învestirea guvernului Orban în noiembrie, a declarat că s-a supărat pe liberali pentru că PNL l-a impus din nou pe Mircea Roșca în colegiul de pe Valea Prahovei.

”Și-au făcut ei aici organizație și au trecut peste mine. Singura mea pretenție discutată cu PNL a fost să răspund de colegiul ăsta așa cum am făcut din 2004. Și atunci m-am supărat și-am zis să-mi văd de treburile mele, așa că intenționez să trec la Pro România. O să candidez la primăria Ploiești din partea Pro România. De ce să nu candidez?”, a declarat Savin.

Alte surse locale relatează că Mircea Roșca a devenit mâna dreaptă a președintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

La auzul veștii că Savin ar putea candida la primăria Ploieștiului, un angajat al primăriei Bușteni,ar fi reacționat cu afirmația “Bă, ești nebun?”, un indiciu clar al surprizei totale legate de cariera senatorului.

La Bușteni, lucrurile s-ar putea complica pentru primarul actual Ghiță, după ce sondajele de opinie recente arată că locuitorii localității și-ar dori mai degrabă un primar care să fie medic, asistentă medicală, monitor de ski sau cadru didactic.