Cristian Preda solicită sprijin tuturor filialelor PDL pentru o nouă candidatură la PE.

„Sunt singurul dintre deputații români din PDL care a afirmat public că dorește să candideze pentru un nou mandat. (…) Solicit – tot public – tuturor filialelor din țară susținerea. Consider că, în calitate de deputat, trebuie să mă supun scrutinuiui tuturor organizațiilor, nu doar al celei din care fac parte”, a scris eurodeputatul pe blog.

Acesta a mai spus că a încercat să-şi facă cunoscută activitatea din Parlament prin numeroase intervenții publice, inclusiv pe blog, şi că şi pe siteul PE se află informații consistente despre felul în care a înțeles să îşi asume mandatul. „Activitatea mea din țară e, de asemenea, cunoscută, din numeroasele relatări ale presei”, mai scrie Preda.

„Stau, evident, la dispoziția oricărui membru PDL pentru clarificări legate de activitatea desfășurată din 2009 până azi. Pentru mine, scrutinul la care mă supun e foarte însemnat. În funcție de sprijinul primit, voi decide calea de urmat. Dincolo de evaluările celor care mi-au fost colegi, pentru câteva luni, în BPN, aș vrea să cunosc opinia organizațiilor din teritoriu”, mai arată Cristian Preda.