Tehnicianul Ioan Andone şi-a încetat colaborarea cu gruparea CFR Cluj, în urma rezultatelor slabe înregistrate de formaţia ardeleană în primele 12 etape ale Ligii I.

Ioan Andone, care a mai antrenat în Gruia în 2007/2008, a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj la 9 aprilie, înaintea etapei a XXVI-a a Ligii I, el înlocuindu-l pe portughezul Jorge Costa. Gruparea clujeană a câştigat campionatul la finalul sezonului trecut, apoi Andone a calificat formaţia în grupele Ligii Campionilor, după ce clujenii au eliminat echipele Slovan Liberec şi FC Basel.

În primele trei etape ale Grupei H, CFR Cluj a învins în deplasare pe Sporting Braga, scor 2-0, a pierdut acasă, cu Manchester United, scor 1-2, şi a terminat la egalitate la Istanbul, scor 1-1, cu Galatasaray.

Dacă parcusul internaţional poate fi considerat unul bun, pe plan intern CFR Cluj nu se află în prima jumătate a clasamentului Ligii I. După 12 etape, clujenii se situează pe locul 10 cu 16 puncte, la 13 puncte de liderul Steaua.