În data de 17 februarie 2013, pe perioada desfăşurării Festivităţii de deschidere a FOTE, autobuzele RAT Braşov de pe liniile 50, 50B, 51 şi 52 vor circula, pe sensul de deplasare Piaţa Unirii – Teatrul Dramatic pe un traseu modificat, prin Livada Poştei.

Astfel, în data menţionată, între orele 17.00 – 23.00, autobuzele vor circula de la Piaţa Unirii pe strada Băilor, strada Ghe. Dima, strada G. Bariţiu, strada Mureşenilor, B-dul. Eroilor. În această perioadă staţia Piaţa Unirii se va muta de pe strada Prundului pe strada Cpt. Ilie Birt, staţia „Star” se mută la staţia „Teatrul Dramatic”, iar staţiile Colegiul „Andrei Şaguna” şi Nicolae Bălcescu sunt anulate.

De asemenea, în perioada menţionată, RAT Braşov îşi va suplimenta capacitatea de transport pe traseul liniei 20: Livada Poştei – Poiana Braşov. Astfel, autobuzele de pe această linie vor circula zilnic între orele 5.30 şi 24.00, cu o frecvenţă a trecerilor prin staţii de 15 minute pe tot parcursul zilei.

Prima plecare în cursă va avea loc la ora 5.30 din capătul de linie Livada Poştei, iar ultima plecare la ora 23.30 din Poiana Braşov. De menţionat faptul că, în afară de suplimentarea menţionată, în măsura în care va exista o cerere de transport mai mare decât cea anticipată în acest moment, RAT Braşov va creşte numărul de autobuze pe linia 20.